WOONBOERDERIJ KLARENBEEK

ALL-IN INTERIEURPROJECT in uitvoering

Vóór de start van de verbouwing van de woonboerderij ben ik gevraagd 3D interieurontwerpen te maken: van de woonkamer en woonkeuken tot de slaapkamers en overige ruimtes in de woning.

In het interieurplan heb ik naast de indeling, kleuren en materialen ook het verlichtingsplan meegenomen. Met dit plan is de verbouwing gestart en op dit moment in uitvoering waarbij er door middel van een nieuw dak ook ruimtes met elkaar worden verbonden en een extra grote bovenverdieping ontstaat. Een flinke verbouwing, maar met een groots en prachtig resultaat.

Bij het interieurontwerp van elke ruimte heb ik ingezoomd op de woonwensen, de gewenste sfeer, de functie van de ruimte, de lichtinval en alle andere kenmerken van de ruimte.  

In het 3D interieurontwerp van de woonkeuken ben ik  uitgegaan van een maatwerk keuken. De keuken loopt over in een eetbank, door hetzelfde materiaal als de keukenfronten te gebruiken. Dit geeft een mooi en rustig beeld. Wij hebben gekozen voor een linnenlook front voor een warme en zachte uitstraling.

Met het behang creëer ik een gezellige sfeer in de eethoek. Het keukenblok voor het raam laat ik de hoek om lopen, zodat de ruimtes bij elkaar worden betrokken en samen één geheel vormen. 

Voor de muurkleuren heb ik gekozen voor een warme aardetint met een mix van beige, grijs en crème als basis. Deze heb ik gecombineerd met een sterk gedempte groen. Met deze kleuren creëer ik een rustige, natuurlijk interieur.

Mijn klanten willen graag een tegelvloer, omdat deze functioneel is in een woonboerderij. Wij hebben gekozen voor grote keramische tegels van 120×120 cm. Door deze grote omvang, heb je minder voegen en geeft dit een rustig en chique uitstraling. 

Bekijk mijn volledige aanbod!