WONING VLAARDINGEN

Een interieur uit een woonblad

Een interieur uit een woonblad dat was de opdracht die ik meekreeg. Tijdens de intake lagen de woonbladen al klaar. “Wij hebben niet zo’n grote woning, maar deze interieurs zijn onze inspiratie.” Aan mij de taak om hun droominterieur te creëren. De vloer bleef behouden, maar verder kon ik lekker los met mijn creativiteit.

Ik maakte een 3D ontwerp waar zij direct verliefd op werden. Hun interieur kwam nog meer tot leven tijdens de inkoop. Ik nam mijn klanten mee naar inkoopcentra om hen de meubels uit het ontwerp te laten ervaren. Die blikken vergeet ik nooit meer! Het was echt liefde op het eerste gezicht. Alle meubels en stoffen hadden wij bekeken. De rest was aan mij; van bestelling tot levering.

Ondertussen werden de muren geschilderd en behangen. Ook kreeg de keuken een volledige make-over. De basis van de keuken bleef behouden, maar deze hebben wij volledig voorzien van nieuwe fronten en een chique werkblad. De keuken hebben wij ook aangevuld met een prachtige kastenwand met koffienis. De fronten van de keuken heb ik laten terug komen in de garderobekast bij de entree, waardoor verbinding tussen de ruimtes ontstaat.

Het bestaande haardmeubel heb ik verlengd, waardoor wij een heerlijk zitje hebben gecreëerd. Inmiddels het lievelingsplekje van het dochtertje van mijn klanten. Het matraskussen is van dezelfde stof als de bank, waarmee eenheid in het interieur ontstaat.

Na de bouwwerkzaamheden was het tijd voor de levering van de meubels. De woonkamer was een relatief kleine ruimte. Door te kiezen voor een organische vorm bank, ronde salontafels en een ronde eettafel in het midden van de ruimte ontstond een speelse en unieke inrichting.

De kunst op de muren kozen mijn klanten zelf. De overige styling lieten ze aan mij over. Na een dag styling door mij, kwamen mijn klanten hun woning binnen. Tranen van geluk en de woorden: “Ons interieur kan nu in een woonblad.”

Bekijk mijn volledige aanbod!