VILLA KIJKDUIN

INTERIEURONTWERP EN VERBOUWING

Voor deze prachtige villa vlakbij het strand heb ik het interieurontwerp gemaakt en de verbouwing georganiseerd. De kastenwand over de volledig breedte van de muur is op maat gemaakt en loopt mooi over in het zwevend tv-meubel.

De stalen deur is in de kleur van de muur uitgevoerd, waardoor deze een zacht en rustig onderdeel van de ruimte vormt. 

De zachtheid zie je ook terug in de vormen van het meubilair. De organische mat zwarte spiegels geven een unieke touch aan de woning. De draaifauteuils maken het mogelijk om in contact te staan met de zit- én eethoek.

Door materialen terug te laten komen, ontstaat eenheid. Het zwart van de spiegels zie je terug in de prachtige plantenbakken, de salontafel en sidetable. De eettafel heeft een prachtig keramiek blad. Ook de ronde salontafel is in hetzelfde keramiek uitgevoerd.

Verlichting is een belangrijk onderdeel van elk interieurontwerp. In deze villa heb ik gekozen voor een combinatie van wandspots in de kleur van de muur. Deze geven een prachtige warme en rustige sfeer. In de maatwerkkast heb ik inbouwspots opgenomen. De zwarte opbouwspots zorgen niet alleen voor  functioneel licht, maar geven ook pit aan de ruimte. De prachtige hanglampen maken het chique in interieur compleet.

 

Bekijk mijn volledige aanbod!