Villa den haag

INTERIEURPROJECT SLAAPKAMER

Mijn klanten wilden een hotel chique en geborgen gevoel in hun slaapkamer ervaren. Het bed en de vloerbedekking bleven behouden en waren een basis voor mij om mee verder te gaan.

Ik ben gestart met het maken van een kleuren- en materialenplan. Het was gelijk liefde op het eerste gezicht bij mijn klanten. Ik kon direct door met het zoeken naar prachtige meubels en accessoires. Ook daarin hadden wij gelijk een match en ging ik over tot het inkopen.

Mijn klanten hebben volledig op mij vertrouwd en durfden het daarom aan om het plafond niet wit te schilderen, maar in een warme aardetint met een mix van beige, grijs en crème. Juist deze keuze heeft dat geborgen gevoel gecreëerd. Het behang geeft extra structuur en diepte in de slaapkamer.

Als nachtkastjes heb ik gekozen voor prachtige bijzettafels, uitgevoerd in zwart met brons. De tafellampen met metalen kap en een travertin geven prachtig warm licht in de slaapkamer.

Er was genoeg ruimte in de slaapkamer. Ik heb daarom gekozen voor een half gebogen lounge poef uitgevoerd in een chique velours stof. Op de poef heb ik een mooi plaid van alpaca wol en een rond suède dienblad geplaatst. De sidetable met keramiek blad maakt het plaatje compleet.

Mijn klant wilde graag een plekje waar ze even in de spiegel kan kijken. Ik heb een zwevende plank op maat laten maken. Deze past mooi in het geheel, is luchtig en functioneel. De spiegel heeft een ovale vorm en is net als de bijzettafels in een bronzen kleur uitgevoerd.

Met de gekozen materialen heb ik de luxe in de slaapkamer naar binnengebracht. Door voor organische vormen te kiezen, heeft de slaapkamer meer zachtheid gekregen. Dankzij de luxe materialen wanen mijn klanten zich nog elke dag in een chique hotel, maar met een geborgen en gezellige uitstraling.

 

Bekijk mijn volledige aanbod!