BERKEL EN RODENRIJS

Restyling met kleur

Bij de intake voor dit project beschreven mijn klanten hun ideale interieur met woorden als warm, gezellig, natuurlijke kleuren en materialen, licht, zacht en een stoere toch. De stenen look wand en de vloer bleven behouden, maar verder kon ik mijn gang gaan.

Van veel antracieten muren gingen wij naar prachtige zachte tinten: een gedempte kleur groen; ingetogen en verfijnd. Een mingroen, maar bleek vervaagd en een donkere aardse tint om een intieme sfeer in de grote woning te creëren. Het witte plafond en de kozijnen zijn de frisse, lichte toevoegingen die voor een mooie balans zorgen. De wandlampen zijn van gips en heb ik laten meeschilderen in de kleur van de muur. Overdag een rustig beeld en in de avond een geweldig zacht en sfeervol licht.

De keuken heeft een complete make-over gekregen. De basis bleef behouden, het blad werd opgeknapt en de gehele keuken werd voorzien van nieuwe fronten. Ik heb gekozen voor een combinatie van fronten, beide geïnspireerd op de natuur: walnoothout en alpacawol. Een prachtige, zachte combinatie. Het lichte strakke blad brengt de keuken volledig in balans.

De aanwezige rechte lijnen worden doorbroken door de toevoeging van afgeronde vormen, zoals de eetstoelen, salontafel, poeven e.d. De zachte kleuren en stoffen brengen de warmte en gezelligheid in de woning.

Bekijk mijn volledige aanbod!