VILLA BERGAMBACHT

ALL-IN INTERIEURPROJECT

Ik mocht voor een prachtige villa een 3D interieurontwerp maken, de inkoop van de volledige inrichting regelen, de verbouwing coördineren en de woning afstylen, waarmee ik de puntjes op de i kon zetten.

De vloer en de haard bleven in deze woning behouden en waren voor mij een belangrijk vertrekpunt. Ik heb ervoor gekozen om rondom de haard een kast op maat te maken, waarbij ik vlakken met leer heb bekleed. Mijn klanten zijn gek op lezen, dus in de kast kunnen ze naast prachtige accessoires veel boeken kwijt. De fauteuil met leeslamp maakt de zijkamer een heerlijk plekje om rustig te lezen. De curved bank is niet alleen een lekkere plek om van de haard te genieten, maar geeft door de zachte vorm ook een mooi beeld vanuit de woonkamer. De niervormige salontafel met marmeren blad en metalen onderkant heeft dankzij de materialen een chique uitstraling en brengt door de vorm zachtheid in de ruimte. De organische vorm komt ook terug in het ovale tapijt.

In de ruime zithoek heb ik een grote modulaire bank opgenomen, waarbij aan de achterzijde een element gericht op de tuin is. Mijn klanten willen namelijk heerlijk het zonnetje voelen terwijl ze lekker met een kopje koffie naar buiten kijken. Voor de salontafels heb ik een combinatie gekozen van metaal met rookglas én prachtige poeven in verschillende stoffen; chique met zachtheid.

Bekijk mijn volledige aanbod!