Twee-onder- 1 kap

All-in interieurproject

Voor dit interieurproject mocht ik de inrichting van de gehele woning doen. Zij wilden een rustige, maar stijlvolle inrichting. Chique, maar praktisch vanwege de kinderen. Uiteindelijk werd dit cosmopolitan chique, wat staat voor allesomvattend. Het bevat de juiste balans en heeft een luxeuze uitstraling. In dit huis heb ik gebruik gemaakt van veel neutrale tinten. Door met marmer, hout en staal te werken, heb ik kleur- en materiaalnuances aangebracht. Het staal en hout zorgen voor pit in de ruimte en het velours voor een chique uitstraling. Het stoere leer in de eethoek is ook nog eens gebruiksvriendelijk met kinderen. Gecombineerd met de vierkante tafel met een boomstamblad en stalen poot, de kussens op de bank en de prachtige lamp maken het een eethoek waar je uren gezellig kunt tafelen. Het hout en staal komen terug in de bar en leren zich uitstekend voor lekker borrelen, huiswerk maken of gewoon even hangen met bezoek. De zwarte keuken met een groot kookeiland is de centrale plek van de ruimte en staat in verbinding met de living en eethoek. Met de kamerhoge zwarte deuren oogt de woning nog ruimtelijker en heb ik deze woning helemaal cosmopolitan chique gemaakt.

Mijn thuis is een groot gezin met zes kinderen. Dit kan een reden zijn om het op zakelijk vlak wat rustiger aan te doen. Voor mij niet. Ik combineer mijn prachtige gezin vol liefde en gedrevenheid met een succesvol bedrijf dat ik alleen heb opgebouwd. Hoe ik dat doe? Met enorm veel energie en toewijding. “Een beetje” komt bij mij niet voor. Ik doe alles of niets! Daar tussenin bestaat niet voor mij. Dat is wat mij kenmerkt.

Het ontzorgen zie ik terug in mijn werk als interieurontwerper. Ik heb een geweldig team om mij heen gecreëerd, waardoor ik de interieurprojecten  alle werkzaamheden uit handen kan nemen. Het enige dat mijn klanten hoeven te doen, is genieten.

Bekijk mijn volledige aanbod!