PUUR IS BELANGRIJKER DAN PERFECT

Tijd voor een nieuwe blog! Dat vond ik het al lang, maar ik merkte aan mijzelf dat ik te veel nadacht over welke onderwerpen aanspreken. Ik ging mij verdiepen in het bloggen. Hoe je door bloggen beter vindbaar bent. Maar het stimuleerde mij nog niet om achter de laptop te gaan zitten en de volgende blog te typen. Waarom eigenlijk niet?

100% inzet of niet

Ik ben iemand die iets voor 100% doet of niet. Een beetje komt in mijn leven niet voor. Kijk alleen al naar mijn gezin van 8 personen, ook niet bepaald half werk. Maar zoals ik mijn gezin run, zo doe ik alles. Met structuur, maar vanuit mijn hart! Vandaag besefte ik ineens, dit wil ik ook met mijn blogs. In mijn werk ben ik van de projectmatige aanpak, maar bij het bloggen wil ik typen zonder na te denken. Als mijn vindbaarheid op google daardoor niet sky high gaat, so be it! Mijn doel van de blogs is een kijkje in mijn leven te geven. Geen idee of/wie daarop zit te wachten, maar dit is wat ik nu voel en dus ga doen!

Over mij

Ik wilde altijd al interieurontwerper worden, maar ik koos lang voor veiligheid en mijn gezin. Ze zeggen niet voor niets bloed stroomt waar het niet gaan kan. Bij mij was het meer een stroomversnelling. Studie, inschrijving KVK, opzetten van mijn website, coachingstraject, social media opstarten en mijn eerste interieurprojecten. Ik vergeet er bijna bij te vermelden dat ik dit naast mijn werk als senior projectmanager en mijn gezin deed. Ik heb de inrichting van mijn eerste klanten meer gezien dan mijn eigen bank. Mijn nieuwe Macbook en ik zijn in deze periode wel beste maatjes geworden.

Ideale combinatie

Als interieurontwerper vind ik de ideale combinatie van persoonlijk contact, creativiteit en structuur. Inmiddels doe ik de leukste projecten: verbouwing/inrichting van een woonboerderij, begeleiden/inrichten van nieuwbouwprojecten, ontwerp en styling van bestaande woningen, inrichting van een restaurant tot aan een gezondheidscentrum. Maar ik had nooit verwacht, gevraagd te worden als projectmanager van de vt wonen&design beurs. Wat een geweldige uitdaging waarbij ik mijn twee werelden van projectmanagement en interieurontwerp samenbreng.

Droom

Ik vergeet mijn eerste werkdag voor de vt wonen&design beurs zeker niet. Ik werd ingewerkt en ineens hadden wij een Teams vergadering. Ik ben niet van gisteren, dus Teams is mij niet onbekend, maar overleggen met de hoofdredactrices van de toonaangevende woonmagazines vtwonen, Eigen Huis & Interieur, WONEN Landelijke Stijl, Stijlvol Wonen en Ariadne at home is toch nét wat anders voor mij. Is this real?! Yes, it is!

Mijn werk is een droom die is uitgekomen. Hoe leuk is het als ik jullie meeneem in deze droom. Een droom die zeker niet alleen werk gerelateerd is, want mijn gezin is mijn allergrootste rijkdom.

Niet perfect, wel puur

Mijn werkweek is nooit hetzelfde, maar de planning van ons samengesteld gezin met 6 kids zeker ook niet. Wees niet mijn bang, mijn blogs gaan niet bestaan uit de verslagen van alle sportwedstrijden of het logistieke rooster daaromheen. Maar is het stiekem toch niet een beetje leuk om een behind the scenes te lezen naast de “perfecte” wereld van social media? Perfect zijn mijn blogs zeker niet, maar puur wel, net als mijn leven en werk! Ik nodig je uit om de komende weken dat niet perfecte kijkje achter de scherm lekker mee te pikken;-).

Liefs,

Yvette