Over mij

Over mij

“Als ik had geweten dat jij van ontwerp tot en met de verhuizing voor ons kon regelen, dan had ik je vanaf het eerste moment al ingeschakeld.” Dit is wat ik regelmatig van klanten heb gehoord.

Volledig ontzorgd worden, alles uit handen geven, maar wel volledig op basis van jouw persoonlijke wensen. Van ontwerp tot inkoop en van inrichting tot verhuizing. Dit is waar ik energie van krijg en wat ik met veel liefde doe.

Voor mij is een mooi interieur veel meer dan een passende indeling met mooie meubels en accessoires. Het is een proces waarin ik mijn klant begeleid en ontlast, maar vooral veel plezier bied op weg naar hun droominterieur. 

Aanbod en werkwijze op maat

Hoe kan ik mijn klant ontzorgen? Dat is de belangrijkste vraag in al mijn interieurprojecten. Het antwoord is altijd anders. Het is geweldig om een droominterieur te mogen creëren, maar de weg daar naartoe is voor mij net zo mooi. Het is altijd “samen”, maar de invulling van “samen” is voor mij maatwerk. Het is heerlijk als je na de intake het interieur, de verbouwing en al het projectmanagement daar omheen aan mij kunt overlaten. Maar het kan ook onwijs leuk zijn om samen met mij op inkoop te gaan. Ik pas mijn aanbod en werkwijze aan op jouw behoeftes.

Een ontzorgd interieurproject door een projectmatige aanpak

Door mijn jarenlange projectmanagement ervaring heb ik het eindresultaat direct voor ogen. Maar op weg daar naartoe breng ik structuur aan. Wat moet wanneer plaatsvinden? Wat is daar voor nodig? Welke keuzes moeten wanneer gemaakt zijn? Welke afhankelijkheden zijn er? Dit gaat bij mij eigenlijk vanzelf. 

Een creatief proces met een praktische en projectmatige insteek. Ik ga daar zo lekker op. Uiteindelijk beide met hetzelfde doel: een mooi resultaat en een ontzorgd proces. Het allermooiste vind ik het moment dat ik de twinkeling in jouw ogen zie en jij voelt: ja, dit is mijn droominterieur. Dit is mijn THUIS!

Portret foto Yvette steward

(Ont)zorgen is mijn tweede natuur

Als klein meisje zat het verzorgen er al in. Even die boterham voor papa maken. Koken, zodat mijn moeder het niet hoefde te doen. Alles om de mensen om mij heen blij te maken. Net dat extra stukje aandacht. Het (ont)zorgen is mijn tweede natuur. 

Mijn thuis is een groot gezin met zes kinderen. Dit kan een reden zijn om het op zakelijk vlak wat rustiger aan te doen. Voor mij niet. Ik combineer mijn prachtige gezin vol liefde en gedrevenheid met een succesvol bedrijf dat ik alleen heb opgebouwd. Hoe ik dat doe? Met enorm veel energie en toewijding. “Een beetje” komt bij mij niet voor. Ik doe alles of niets! Daar tussenin bestaat niet voor mij. Dat is wat mij kenmerkt.

Het ontzorgen zie ik terug in mijn werk als interieurontwerper. Ik heb een geweldig team om mij heen gecreëerd, waardoor ik in mijn interieurprojecten alle werkzaamheden uit handen kan nemen. Het enige dat mijn klanten hoeven te doen, is genieten.

Productontwerp: dienbladen lijn

Naast mijn interieurprojecten ben ik super trots op mijn eigen dienbladen lijn. Ik kan oprecht zeggen dat de dienbladen uit liefde en behoefte zijn ontwikkeld. In de styling van mijn interieurprojecten miste ik namelijk mooie kwalitatieve dienbladen. Ik werk veel samen met een meubelmaker en dacht hoe tof is het om mijn eigen dienbladen van de restmaterialen te maken. Dat heb ik gedaan. Ik heb de materialen gekozen en bepaald hoe ik de dienbladen graag wil hebben. 

Ik heb van elk materiaal meerdere formaten, maar het zijn echt unieke exemplaren en het is geen massaproductie. Het is handwerk, duurzaam, en met liefde bedacht en gemaakt! Doordat de dienbladen van restmateriaal worden gemaakt, blijf ik variëren in mijn aanbod.

Droominterieur ontwerpen: van woning, kantoor tot restaurant en hotel

Met pure intentie, passie, aandacht, zorgzaamheid en enthousiasme ga ik graag voor je aan de slag om het droominterieur van jouw woning, kantoor, restaurant of hotel te creëren.

Afbeelding van de verschillende dienbladen