NIEUWBOUWWONING POELDIJK

ALL-IN INTERIEURONTWERP

Voor dit project ben ik direct na de aankoop van de nieuwbouwwoning ingeschakeld. De indeling van de ruimte is leidend voor de keuzes die in een nieuwbouwtraject worden gemaakt.

Doordat wij met mijn 3D interieurontwerp het eindplaatje voor ogen hadden, konden wij precies bepalen welke meer- of minderwerk opties nodig waren. In deze woning hebben wij bijvoorbeeld gekozen om de deuren en kozijnen als minderwerk op te nemen. Na oplevering zijn prachtige kamerhoge deuren geplaatst. Dit zijn vaak keuzes waar niet snel aan wordt gedacht, maar die juist de woning die chique uitstraling en uniekheid geven.

Dit gezin heeft een grote familie en krijgt veel bezoek, dus voldoende zitplekken was een uitgangspunt in het ontwerp. Wij hebben daarom gekozen voor een grote bank. Naast de fauteuils hebben wij bij de haard ook nog een zitje gecreëerd. Niet alleen een cosy en warm plekje naast de haard, maar ook functioneel als extra zitplek.

Mijn klanten wilden graag een kookeiland, maar de ruimte leende zich daar niet voor, vandaar dat wij hebben gekozen voor een schiereiland. Nu kunnen de kids toch gezellig aan de bar zitten terwijl er wordt gekookt.

De houten wandpanelen lopen vanuit de keuken door naar de eethoek, zodat deze ruimtes met elkaar in verbinding staan. 

Verlichting is essentieel in elke ruimte. In dit ontwerp heb ik een mix van wandpots, hanglampen en vloerlampen verwerkt. Door met dimbaar licht te werken, kan de verlichting op de behoefte worden afgestemd. 

De zachte en aardse tinten en materialen zorgen voor een rustige sfeer in de woning. De zwarte plinten en kozijnen geven net die stoere touch aan de ruimte.  Het resultaat: een aardse, rustige sfeer met een beetje pit.

Bekijk mijn volledige aanbod!