KANTOORPAND HAARLEM

INTERIEURPROJECT KANTOOR

Bekijk mijn volledige aanbod!

Een prachtige pand vraagt om prachtige inrichting. In dit kantoor kreeg ik alle vrijheid om met kleur te spelen. Als je dit kantoor binnenkomt in de ontvangstruimte dan ervaar je een luxueus, maar intiem entree. De vormen en kleuren in het kleed en de bank geven een extra dimensie aan de ruimte. 
 
Het kantoor van de directie met vergadertafel heeft een diepe, neutrale antraciet kleur op de muur gecombineerd met een zachte, bleke grijstint. De donkere kozijnen geven een stoere touch. De stoffen lampen brengen met de textuur zachtheid in de ruimte. Ook de tafel heeft dankzij de ovale vorm een zachte uitstraling. De velours stoelen geven juist een warme en chique toevoeging in het geheel.
 
Als je mooie erkers hebt, dan wil je deze natuurlijk ook benutten. Met kussens op maat zijn de erkers heerlijke plekjesom even te bellen en ondertussen lekker naar buiten te kijken.
 
Op de eerste etage bevindt zich de “vissenkom”; een vergaderruimte met rondom glas. Ik wilde de ruimte niet volledig afsluiten, maar toch net wat meer privacy geven en afbakenen van de aansluitende kantoorruimtes. Door een overloop in kleur van de gordijnen heb ik het net wat spannender gemaakt. Ook liet ik het gordijn met de rails net wat afgerond de “hoek omgaan”.  Op de muur koos ik voor een warme, rustige en ingetogen goudgeel met wijnrood die je doet denken aan de kleur van kaneel. De oud roze barkrukken geven een kleine vrouwelijke twist. Door het zwarte onderstel van de statafel is het een mooie mix&match geworden.

In de kantine mocht het net wat speelser, wat terug te zien is in de super toffe PVC vloer. De verrijdbare tafels maken het mogelijk om op vrijdag een gezellige borrel te geven.
 
Een toilet is een ruimte waar je net wat anders mee kunt doen in je huis of op kantoor. Bepaalde keuzes die je in de woonkamer misschien wat te spannend vindt, kun je dan in deze kleine afgesloten ruimte wel maken. Bijvoorbeeld het plafond meepakken in de kleur van de muur voor een cosy en geborgen gevoel. In dit kantoorproject heb ik per etage de toiletten een andere invulling gegeven. De toiletten zijn verschillend, maar uiteraard passen deze wel in het totale kleurenplan van het kantoorpand, zodat er eenheid ontstaat.