Interieur styling

INTERIEUR STYLING

Voor het aankleden van een ruimte is het aanbod aan meubels en accessoires oneindig. Dit maakt het kiezen lastig. Ik voorkom lang zoeken en de aanschaf van miskopen. Ik zorg dat alle verschillende elementen bij elkaar passen en echt een geheel vormen. Ik breng rust en eenheid in jouw interieur. Met de styling creëer ik voor jou een prachtig interieur, maar ook een ontzorgd proces daar naartoe.

Intake interieur styling

Tijdens de intake leer ik je graag kennen en kan ik op basis van je woonwensen, leefwijze en inspiratie jouw interieur stylen. Ik ontdek de ruimte en ga op zoek naar wat jouw interieur nodig heeft. Meer kleur, juist licht of mist er sfeer? Zijn er bepaalde plekjes nog niet af?

Stylingplan

Met mijn bevindingen ga ik aan de slag met het stylingplan. Ik adviseer wat de ruimte aan kleuren en accessoires nodig heeft.

Styling op locatie

Ik kom met een auto vol met styling artikelen bij jou langs. Als ik ga stylen, ben ik helemaal in mijn element. Kussens op de bank, bloemen in prachtige vazen. Het liefst steek ik de kaarsen nog voor je aan. Als jij een wauw-gevoel hebt, dan heb ik mijn doel bereikt.