interieurontwerp,
Styling & projectmanagement

Yvette Steward Interiordesign Rijswijk interieurontwerper en interieurstylist productontwerp

“Jij kunt jouw tijd steken in werk, kinderen, hobby’s en sport, want ik regel jouw droominterieur!”

- Yvette steward

Scrollend door pinterest zie je prachtige interieurs. Je zou liever gisteren dan vandaag je huis ook zo inrichten.
Maar hoe creëer je zelf jouw droominterieur? En waar haal je de tijd vandaan?
Ik ga je helpen! Ik breng structuur aan in het creatieve proces op weg naar jouw droominterieur.

Materialen waar ik graag mee werk

PORTFOLIO
All
Stijlvolle accenten
Spannende indeling
Luxe details
Rijke materialen
Bekijk meer
Weer verliefd  op hun huis!
Yvette neemt de tijd voor je en ze geeft goede (onderbouwde) adviezen. Door haar kennis en creativiteit is ons huis nu helemaal wat we wilden. Enorm dankbaar! Ik zocht iemand om me te helpen met de inrichting van mijn nieuwbouwwoning. Naast een geweldige inrichting, heeft Yvette ook mijn zorgen over de bouw uit handen genomen. Ze stuurt de aannemers aan, zorgt voor een mooie afwerking, adviseert ook over vloeren, muren en raamdecoratie. Kortom, het hele project heeft Yvette opgepakt. Wij zijn zeer tevreden.
- Berend & Marlies
Mijn man en ik zaten niet op één lijn qua inrichting en kwamen daardoor niet verder. Yvette Steward wist onze verschillende stijlen samen te brengen tot een mooi geheel waar wij allebei zo gelukkig mee zijn. Wij raden Yvette Steward aan iedereen aan die een nieuwe inrichting wenst en er zelf/samen niet uitkomt!
- Anton en Diane
Ik dacht mijn nieuw gekochte huis wel zelf te kunnen inrichten. Ik zat avonden op Pinterest te zoeken en zag zoveel moois. Ik had alleen geen idee hoe ik al dat moois in mijn eigen huis kon realiseren. Ik kwam maar niet verder. Daarom heb ik Yvette Steward Interior Design ingeschakeld. Ik kreeg door haar aanpak direct rust in mijn hoofd. Zij wist mijn Pinterest borden te vertalen naar mijn EIGEN stijl en wensen. Het resultaat is een huis waar ik het gevoel van "thuiskomen" ervaar.
- Emily
Ik zag op tegen de verbouwing en het bedenken van een nieuw inrichting, maar dankzij Yvette was dit helemaal niet nodig. Zij betrok mij bij belangrijke keuzes, maar verder heb ik mij er totaal niet druk over hoeven maken. Wat een verademing! Ik ben nog steeds elke dag zo blij met mijn nieuwe inrichting!
- Simone
Wij hadden meteen een klik met Yvette. Haar adviezen waren enorm waardevol. Ze stelde de juiste vragen, waardoor wij aan het denken werden gezet. Ze heeft ons nieuwe inzichten gegeven om met de ruimtes om te gaan. Zonder die adviezen hadden wij keuzes gemaakt, waar we achteraf spijt van hadden gekregen. Dat is een absolute meerwaarde geweest en we zijn erg blij met het eindresultaat!
- Jesse & Merel

Kennismaken met YVETTE STEWARD...