INKOOP VAN JE DROOMINTERIEUR

INKOOP VAN JE DROOMINTERIEUR

Wil je een nieuw interieur, toegang tot prachtige unieke merken en een persoonlijke touch? Ik ga het voor je regelen!

Ik ga op zoek naar jouw droominterieur passend bij jouw woonwensen en de ruimte.

Dankzij mijn connecties met leveranciers in verschillende stijlen, zoals Dome Deco, Rapture, Bolia, Serax, Cinzento, TÉGL, Maretti, ARTE, LAB paint, Onel Window Dressings en een geweldige meubelmaker, krijg jij een uniek interieur dat jou weerspiegelt.

Intake inkoop droominterieur

Wij starten met een intake om jouw droominterieur te realiseren. Om een persoonlijk interieur te creëren, wil ik je beter leren kennen. Het interieur kan prachtig zijn, maar je kunt pas echt genieten als de inrichting aansluit op jouw levensstijl. Ik zoek de ideale balans tussen uitstraling & sfeer en praktisch & passend bij jouw woonsituatie. Met de indeling, maar ook de keuzes van materialen speel ik in op wat jouw ideale interieur nodig heeft.

Start interieurplan

Na de intake heb ik een goed beeld van jouw droominterieur en kan ik aan de slag. Met een plattegrond en jouw woonwensen ga ik op zoek naar een prachtig interieur. Dit werk ik uit in een interieurplan, waarin ik je adviseer van meubels tot woonaccessoires, raambekleding, verlichting, vloeren, verf, behang, kunst en planten. Met foto’s van alle meubels en kleuren geef ik je precies aan waar ik deze elementen in jouw interieur adviseer. Ook bevat het interieurplan een duidelijk overzicht van alle materialen.

Wil je naast het interieurplan ook een nieuwe indeling, dan kan je kiezen uit een 2D of 3D interieurontwerp.

Stofstalen

Het interieurplan geeft je een goed beeld van jouw droominterieur. Maar als je materialen echt kunnen voelen en ervaren, dan gaat het pas leven. Daarom krijg je naast het interieurplan de bijbehorende stalen, zodat je echt een voorproefje krijgt van jouw nieuwe inrichting.

Proefzitten meubels

Tijdens de intake bespreken wij of je lekker onderuit op de bank wil zitten of liever rechtop zit. Ik houd rekening met lengtes, maar toch is het fijn om zelf proef te zitten op een bank of fauteuil. Dit kan nadat ik mijn interieurplan heb gemaakt, maar wij kunnen ook samen een dag interieur shoppen. Dit doen wij bij merken waar je zelf als particulier niet direct kunt kopen. Door mijn connecties met verschillende prachtige kwalitatieve interieurmerken kan ik jou een mooi totaalaanbod bieden.

Bestelling en levering van de inrichting

Wanneer ik bij jou de verliefde blik zie, zorg ik dat de meubels worden besteld. Ik regel de levering. Het enige dat jij hoeft te doen, is lekker te genieten van jouw nieuwe interieur. De werkwijze licht ik graag nader toe tijdens het intakegesprek.