Design DNA

Jouw droominterieur: van ontwerp tot styling

Het is fijn als je iemand hebt die structuur aanbrengt in het creatieve proces op weg naar jouw droominterieur. Dat geeft rust. Je wil je persoonlijkheid terugzien en voelen in je huis. Daarom moet je eerst weten wat jouw Design DNA is. Daar ga ik je bij helpen.

We starten met een Design DNA-sessie bij jou thuis

Wat is voor jou belangrijk? Waar word jij blij van en wat wil je liever niet?

Tijdens deze sessie gaan we je persoonlijke interieurstijl ontdekken: jouw Design DNA.

Heeft je partner een ander Design DNA en zitten jullie niet op één lijn? Je krijgt tips over hoe je jullie stijlen kunt samenbrengen in een nieuw interieur.

Ook kijk ik tijdens deze sessie naar de functie van de ruimte, de lichtinval en de zichtlijnen. We laten niets aan het toeval over.

Na afloop ontvang je jouw Design DNA in een digitaal moodboard. Ik geef je hiermee een impressie van hoe jouw droominterieur eruit kan zien. Het is de eerste stap naar een succesvolle verbouwing of restyling van je huis.

We nemen samen het proces van ontwerp tot realisatie door. Jij bepaalt wat je aan mij uitbesteedt. Je ontvangt een offerte op maat.

Nieuwbouw of renovatie

Ga je verbouwen of heb je een nieuwbouwhuis gekocht?

Betrek me dan zo vroeg mogelijk bij jouw project. Ik bewaak de afgesproken kwaliteit, het afwerkingsniveau en het budget tijdens de uitvoering. Jij kunt ontspannen, vanaf nu regel ik alles. Van de eerste schets tot het stylen van de ruimte met accessoires.

Afstyling

Als de meubels en stoffering binnen zijn en ik de ruimte(s) met accessoires ga afstylen, ben ik helemaal in mijn element. De gordijnen die de ruimte aankleden, de kussens op de bank, de bloemen in de vazen. Het liefst steek ik de kaarsen nog voor je aan. Als jij een wauw-gevoel hebt, dan heb ik mijn doel bereikt.

Kies je voor mij, dan kies je voor:

  • Passie en toewijding: ik creëer jouw droominterieur alsof het mijn eigen huis is.
  • Een echte projectmanager: ik breng structuur aan in het creatieve proces waardoor jij overzicht krijgt. Dat geeft rust.
  • Ontzorgd worden: jij houdt je alleen bezig met de leuke kanten van de verbouwing of restyling. De rest regel ik.
  • Unieke merken: dankzij mijn connecties wordt jouw interieur net even anders.