APPARTEMENT AMSTERDAM

ALL-IN INTERIEURPROJECT

Voor een appartement op een prachtige locatie in Amsterdam centrum werd ik gevraagd om een 3D interieurontwerp te maken, de inkoop van het meubilair te regelen, de verbouwing te organiseren en het gehele projectmanagement van interieurontwerp tot realisatie uit te voeren. 

Dit alles moest in 3 maanden worden afgerond en dat is gelukt! Mijn klant zat veel in het buitenland en mijn doel was haar van het begin tot het einde te ontzorgen. Zij kon focussen op haar werk en ik deed de rest. Dankzij mijn goede samenwerking met vaste partners konden wij alles volgens planning opleveren.

Om veel zitplekken en een gezellige eethoek te creëren heb ik een eetbank op maat laten maken. Door deze in de kleur van de muur te maken, is het een rustig e sfeervol geheel worden. Op de eetbank is een geweldig zicht op Amsterdam.

Met de ovale tafel en de eetkamerstoelen heb ik zachtheid door de vormen toegevoegd. Het behang in de eethoek is geïnspireerd op sierlijstwerk in statige herenhuizen of imposante paleizen. Deze decoratieve panelen voegen naast kleur en textuur ook reliëf toe. Ze zijn afgewerkt in een look van zachte suède voor een extra aaibaar resultaat. Het voordeel van deze 3D-muurbekleding is dat het ook een positieve invloed op de akoestiek heeft.

De kleur op de muren is Nude Cashmere, een zijdezachte neutral met een lichtroze teint. Een prachtige combi met Grey Clay, een romige greige met warme gloed, zoals in de nis van de kast (deel van slaapkamer en keuken).

Door de toevoeging van natuurlijke materialen, zoals licht hout heb ik een Japandi interieurstijl gecreëerd. Het messing in de lampen, de travertin in de vaas en de tafellamp geven de chique touch aan het appartement.

Om voldoende opbergruimte te creëren heb ik in de slaapkamers kasten op maat laten maken, zodat elk detail in de inrichting van de kasten door de klant zelf is bepaald. Deze persoonlijke invulling maakt een huis echt een “thuis”.

Bekijk mijn volledige aanbod!