All-in interieurproject

All-IN INTERIEURPROJECT

Heb jij een nieuwbouwhuis, een bestaande woning, een kantoorpand of een horecagelegenheid gekocht en wil je deze opnieuw inrichten? Ik help je graag!

Ik bied alles voor de realisatie van jouw droominterieur. Van een interieurontwerp, interieur inkoop, styling tot een complete verbouwing of turn-key project waarbij je volledig wordt ontzorgd.

Aanpak en aanbod

Op weg naar jouw droominterieur werk ik in 4 of 5 fases. Fase 3 is alleen van toepassing als je ook gaat verbouwen:

1.    Intake interieuradvies

Voordat wij samen aan de slag gaan, start ik altijd met een intakegesprek. Wij beginnen met een uitgebreide kennismaking waarin wij jouw persoonlijke wensen op het gebied van interieur gaan ontdekken. Waar word je blij van? Welk gevoel wil je ervaren in de ruimte(s)?

Het gebruik van kleuren en materialen zijn voor mij de basis. Ik zie het als een weerspiegeling van jouw wensen en karakter. Wat heb je nodig om een thuisgevoel voor jezelf, voor jouw medewerkers en/of gasten te creëren? Wij gaan samen verkennen hoe jouw ideale en persoonlijke woon-/werkomgeving er uitziet. Als je bijvoorbeeld een rustige en warme sfeer wenst, dan gaan wij op ontdekkingstocht waar je die rust en warmte ervaart. Dat kan op het strand of in het bos zijn, maar ook op een plek waaraan je een mooie herinnering hebt. Juist deze informatie is waardevol voor het creëren van jouw interieur.

Het maakt niet uit of het een woning, kantoorpand, hotel of restaurant betreft, de intake interieuradvies is altijd de start van de creatie van een nieuwe inrichting. 

2.    Persoonlijk interieurontwerp

Op basis van de intake ga ik aan de slag met het ontwerp, waarin ik de gewenste indeling en look & feel van de ruimte(s) ga maken. Vind je het prettig om tussendoor te worden meegenomen in het ontwerp van jouw inrichting? Of wil je juist laten verrassen als ik jouw persoonlijke interieurontwerp presenteer? Afhankelijk van jouw behoefte betrek ik je tussentijds in deze fase. Dit bespreken wij tijdens de intake. Mijn doel is om het aanbod en de aanpak op jouw behoeftes af te stemmen.

In het interieurontwerp ga ik op zoek naar de ideale indeling. Ik houd rekening met de lichtinval en alle kenmerken van de ruimte, zoals de grootte, de vorm, de hoogte etc. In het ontwerp neem ik uiteraard ook de verlichting mee. Ik kijk niet alleen naar de meubels en accessoires, maar ook de raambekleding, de vloer, de muurafwerking en andere elementen zoals een keuken, haard of kunst. Alles verwerk ik in het interieurontwerp.

Tijdens mijn presentatie laat ik je de visualisaties van jouw nieuwe interieur zien. Je ontvangt de bijbehorende stalen, zodat je een beeld en een gevoel krijgt bij jouw ideale interieur. Ik leg je uit hoe het interieurontwerp inspeelt op jouw wensen, waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt en welke materialen en kleuren bijdragen aan de gewenste sfeer. Op basis van jouw feedback komen wij samen tot het ideale interieurontwerp. 

3.    Verbouwen

Wil je na de aanschaf van jouw nieuwe huis, kantoorpand of horecagelegenheid direct verbouwen? Ook dit kan ik voor je verzorgen. Dit kan variëren van het aanschaffen en plaatsen van een nieuwe keuken, badkamer of vloer tot het slopen en/of bijplaatsen van muren, waarbij een nieuwe indeling wordt gecreëerd. Alles is hierin bespreekbaar. Ik werk samen met professionele vakmensen met jarenlange ervaring in hun vakgebied. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan.  

4.    Inkoop

Op het moment dat jij verliefd bent op het ontwerp, is het tijd voor de inkoop. Op basis van de visualisaties heb je een kijkje gekregen in jouw nieuwe interieur. In de inkoopfase vindt de nadere invulling van jouw inrichting plaats. Tijdens de intake hebben wij afgesproken op welke manier ik jou kan ontzorgen. Dit kan een inkoopvoorstel zijn, maar ook het samen inkopen op locatie. Eén ding staat vast, jij profiteert van mijn netwerk tot unieke merken. Ik regel de inkoop van bestelling tot en met de levering. Jij hoeft niets te doen.

5.    Styling

De raambekleding hangt, het behang zit op de muur en de meubels zijn binnen. Tijd voor de finishing touch: het stylen van de ruimte. Ik maak het totaalplaatje af en creëer eenheid in de ruimte. Het is tijd om van jouw droominterieur te genieten!