All-in interieurproject

Jouw droominterieur: van ontwerp tot styling

Het is fijn als je iemand hebt die structuur aanbrengt in het creatieve proces op weg naar jouw droominterieur. Dat geeft rust. Je wil je persoonlijkheid terugzien en voelen in je huis. Daar ga ik je bij helpen.

We starten met een Design DNA-sessie bij jou thuis

Wil je jouw woonkamer gezellig inrichten, de slaapkamer een restyling geven of een complete nieuwe inrichting van jouw nieuwbouwhuis of kantoor? Ik help je graag!  

Op weg naar naar een nieuw interieur werk ik in 4 fases:

1. Intake interieuradvies

Voordat wij aan de slag gaan met het all in interieurproject, beginnen wij met een intake interieuradvies. Wij starten met een uitgebreide kennismaking waarin wij jouw persoonlijke woonbehoeftes gaan ontdekken. Waar word je blij van? Welk gevoel wil je ervaren in de ruimte? 

 

Het gebruik van kleuren en materialen is de basis. Ik zie het als een weerspiegeling van jouw wensen en karakter. Wat heb je nodig om je thuis te voelen? Wij gaan samen verkennen hoe jouw ideale en persoonlijke woonomgeving er uitziet. Als je een rustige en warme sfeer wenst, dan gaan wij op ontdekkingstocht waar je die rust en warmte ervaart. Dat kan op het strand of in het bos zijn, maar ook op een plek waaraan je een mooie herinnering hebt. Juist deze informatie is zo waardevol voor het creëren van jouw droominterieur.

 

Ook voor bedrijfspanden krijg ik steeds vaker de vraag voor een huiselijke inrichting. Ik vind dat zo gaaf. Door in te zoomen op de functie en de gewenste uitstraling van de ruimtes kan ik spelen met de kleuren en materialen. 

 

Het maakt niet uit of het een woning, kantoorpand, hotel of restaurant betreft, de intake van het interieuradvies is altijd de start van het creatieproces voor een nieuwe inrichting.
Afstyling

Als de meubels en stoffering binnen zijn en ik de ruimte(s) met accessoires ga afstylen, ben ik helemaal in mijn element. De gordijnen die de ruimte aankleden, de kussens op de bank, de bloemen in de vazen. Het liefst steek ik de kaarsen nog voor je aan. Als jij een wauw-gevoel hebt, dan heb ik mijn doel bereikt.

Kies je voor mij, dan kies je voor:

  • Passie en toewijding: ik creëer jouw droominterieur alsof het mijn eigen huis is.
  • Een echte projectmanager: ik breng structuur aan in het creatieve proces waardoor jij overzicht krijgt. Dat geeft rust.
  • Ontzorgd worden: jij houdt je alleen bezig met de leuke kanten van de verbouwing of restyling. De rest regel ik.
  • Unieke merken: dankzij mijn connecties wordt jouw interieur net even anders.